Farger er noe som er på full fart inn i interiørbildet. Vi har sett tendensene ganske lenge men det er først nå at det virkelig begynner å få feste hos folk flest. I et foredrag om farger og trender for 2018 kunne Evie Gaasholt som er Marketing Director i Jotun for noen uker siden fortelle om de gode fargevalgene og om hvordan farger endrer stemningen i et rom. Rosa, rødt, blått, grått og brunt står sterkt i interiøret men i nye dusere fargetoner enn før. Det betyr at man fint kan kombinere farger uten at det kjennes skrikende eller vågalt. Fargene glir inn i hverandre i samme støvete nyanse.

Hos oss i Aker-Iversen kjenner vi dette godt igjen i tekstil. Når vi velger ut stoffer til å sy gardiner ser vi at dere velger farger, dere velger velur og det er de duse nyansene som virkelig skiller seg ut. Tung velur sammen med et par pynteputer i forskjellige farger men i samme duse nyanse gjør mye med rommet og tilfører den lune gode hjemmefølelsen som står så sterk i trendbildet. Det skal være personlig, ekte og håndlaget. Det skal føles unikt og det skal fremfor alt være ditt eget!

Det er dette vi liker så godt med trenden nå. Vi kan trekke frem noen enkelte ting som mange kjøper, men det viktigste er at du velger noe du selv skal leve i og føle deg godt med. Det skal være godt å komme hjem, og ikke føles som et utstillingsvindu eller en forside i et interiørblad. Blader og vinduer er der til inspirasjon og glede, men ditt eget hjem skal speile nettop deg. I en hektisk hverdag med barn, hunder, trening og krig i Syria trenger vi noen ganger et pusterom. Sett blomster på bordet, slipp lyset inn og nyt hjemmet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *